Terapie

În prezent ofer ședințe individuale de psihoterapie (în supervizare) folosind Metoda Gestalt Terapie. Mai multe despre Gestalt Terapie puteți găsi în articolele prezente pe site – aici

Facilitez sesiuni de Terapie prin Regresie (metoda Past Life Therapy) pentru rezolvarea traumelor mai profunde. Sunt acreditat de către Earth Association for Regression Therapy din Olanda cu gradul de Certified Regression Therapist (CRT), momentan cea mai înalta treapta de specializare în cadrul Asociației. Mai multe detalii despre aceasta metodă puteți găsi pe site – link

De curând am fost acreditat ca Certified Practitioner în metoda Timeline Healing (Vindecarea Liniilor Temporale). O descriere a acestei tehnici găsiți pe site la acest link.

Cabinetul este situat în București zona Timpuri Noi – Vitan (Sector 3), ușor accesibilă mijloacelor de transport în comun.

Pentru întrebări, detalii sau programări vă rog să mă contactați la:

 

(în caz că nu pot răspunde vă rog să-mi trimiteți un SMS pentru a vă contacta ulterior)

69 Comments

Add Yours
 1. 3
  Cornelia

  Bună ziua,
  Sunt din Cluj și m-ar interesa o ședință de terapie prin regresie ca și pacienta. Îmi puteți spune dacă e posibil sa veniți în Cluj, când și care sunt costurile?
  Va multumesc
  Cu stima
  Cornelia

 2. 5
  Postolachi Iulia Antonia

  Buna ziua,
  Doresc un consult pentru stabilirea terapiei de care am nevoie. Mă mai interesează preţul şi dacă mă puteţi programa în weekend.

  • 7
   Victor

   sunt destul de puține persoane care practică terapia prin regresie cum o practic eu. pentru ședințe similare nu știu pe cine să recomand deocamdată. pe viitor o să fie studenții mei care acum încă se mai află în formare, dar vor termina în curând

 3. 13
  Dana

  Buna ziua.

  M-ar interesa cat costa o sedinta de regresie, cat dureaza si ce presupune aceasta. Se pot rezolva destule probleme psiho-emotionale intr-o singura sedinta sau e nevoie de mai multe? Daca da, cam de cate sedinte?
  Va rog sa-mi trimiteti pe email informatiile.

  Multumesc

 4. 17
  Tiberiu Cîmpan

  Bună ziua,
  După o comă profundă îndelungată, 99 de zile, Universul Inteligent (numit așa de maestrul Dulcan) a decis să rămân în planul fizic. Evident, au rămas sechele destule, însă, din dorința de a-mi spori confortul fizic al vieții, apelez la solicitudinea dvs.. Voi aprecia mult dacă mi-ați răspunde unor întrebări. Există posibilitatea ca prin intermediul acestei terapii să pot evita și protezarea șoldului drept? La același picior, la calcaneu, o excrescență cărnoasă îmi creează un mare disconfort la mers (port 41, însă mă încalț cu 43!). S-ar putea ca prin terapia regresivă să-mi rezolv afecțiunile acestui membru? Oare această terapie ar putea avea efect asupra unei persoane cu retard mintal? Care sunt tarifele dvs.?
  Vă mulțumesc cu anticipație!

  • 18
   Victor

   Buna ziua,
   Nu știu ce să vă răspund. Terapia lucrează în special pentru a afla și rezolva cauza la nivel psiho-emoțional. Este adevărat că în mare măsură corpul fizic răspunde la programele mentale și emoționale, dar câteodată reușita terapiei poate însemna operație + faptul că problema nu va mai reapărea pentru că nu mai există programul. Alteori dacă organismul este suficient de puternică poate resorbi sau vindeca diverse probleme ale corpului, dar de multe ori este nevoie de o terapie care să acționeze în paralel și pe corp.
   Pe persoană cu retard mintal nu se poate lucra direct pentru că cel mai probabil nu poate înțelege sugestiile verbale abstracte, nici nu poate înțelege despre viețile trecute. Într-un astfel e caz se poate lucra ceea ce noi numim „remote session”, adică o persoană din familie lucrează în locul persoanei cu retard. Dar nu pot zice ce rezultate, cu siguranță nu o să-i crească coeficientul de inteligență, dar e posibil să îmbunătățească lucrurile la nivel relational.
   Pentru tarife și alte detalii despre modul în care lucrez v-am trimis un email.
   Numai bine

 5. 21
  Olimpia

  Bună ziua,

  Va rog sa îmi spuneți cat costa o ședință de terapie prin regresie și dacă pot incepe o asemenea terapie, fiind diagnosticata cu ușoare leziuni cerebrale.

  Mulțumesc.

  • 22
   Victor

   Bună,
   Nu există un preț fix al ședinței, ci ea costă în funcție de cât durează. Nu văd de ce aș cere același preț pentru o ședință de 2 ore ca pe una de 4 ore. Ți-am trimis un email cu detaliile despre tarife și cum lucrez. Dacă vrei să stabilim o programare poți să mă suni la telefon. Nu știu ce să zic de leziunile cerebrale – cred că cel mai bine la această întrebare poate răspunde doctorul care a pus diagnosticul. Dacă alegi să ne vedem o să vii cu analizele și apoi o să vedem, eu practic și psihoterapie clasică – o să facem ceea ce este cel mai folositor pentru tine.
   Numai bine

 6. 23
  Cristina

  Buna ziua,

  In momentul de fata am reusit sa rezolv problemele pe care le purtam inca din copilarie (si nu erau ale mele, ci ale membrilor familiei mele) fara a folosi regresia, ci doar prin acceptare si iubire 🙂
  Ceva insa ma aduce in zona asta, a vietilor anterioare/a vietilor dintre vieti si nu stiu exact ce.. nu stiu inca daca este o simpla curiozitate sau caut niste raspunsuri; poate am nevoie de anumite clarificari ..
  Va rog, totusi, sa imi trimiteti detalii despre sedinte, iar eu o sa ma informez mai mult ca sa imi dau seama daca aici e raspunsul 🙂

  Multumesc,
  Cristina

 7. 24
  ioana

  Buna ziua, m-ar interesa terapia prin regresie si as vrea sa stiu cat costa o sedinta si cand m-as putea programa. nu sunt din Bucuresti.
  Multumesc

  • 25
   Victor

   Buna ziua,
   V-am trimis un mail cu mai multe detalii. Pentru programare va rog sa ma sunati la telefon (datele de contact sunt pe site la rubrica Contact). Daca nu raspund inseamna ca lucrez si va rog sa-mi dati un sms ca sa stiu cine sunteti.
   Numai bine

 8. 26
  carmen

  As dori sa stiu cat costa o sedinta de past live regression.Sunt depresiva imi urasc tatal fara un motiv aparent.Urasc felul cum mananca, se misca, vorbeste sau bea apa etc.Stiu ca gresesc dar nu ma pot abtine…

 9. 28
  Cristina Petculescu

  Buna seara,
  M-ar interesa terapia prin regresie si as vrea sa stiu cat costa o sedinta de terapie si cand si cum m-as putea programa .
  Multumesc,
  Seara buna!

 10. 30
  Anamaria D

  Buna seara si La MULTI Ani! As dori sa știu mai multe detalii depre prețul consultațiilor si dacă faceți regresie si pentru copii. Am un băiețel de 8 ani , care in momentul când e răcit si are febra intra intr- o stare de transă si are flashuri din alta viața. As dori sa facem o programare la Dvs.

  • 31
   Victor

   Se poate face regresie și pentru copii, doar că este diferit. Eu în general nu lucrez regresii cu persoane sub 18-19 ani.
   Pentru copii se pot face 2 lucruri:
   – remote session = părintele face regresie pentru copil
   – se lucrează cu copilul sub formă de poveste, punere în acțiune, desen etc. fără să i se inducă starea de lucru
   Pot fi mai multe metode de lucru cu copii, dar eu pe acestea le știu. oricum depinde foarte mult de problemă și de maturitatea copilului
   Restul vorbim pe mail pentru că am văzut că deja m-ați contactat
   Sărbători fericite!

 11. 32
  Delia

  Doresc un consult pentru stabilirea terapiei de care am nevoie. Mă mai interesează preţul şi dacă mă puteţi programa în weekend. Consultaţi cumva şi în Braşov? Aţi început cumva pe Skype?
  Numai bine şi să ne vedem cât mai curând,
  Delia

  • 33
   Victor

   Buna,
   Nu lucrez în Brașov, doar în București, dar exista și posibiltiatea de ședințe pe skype și când vii în București poți veni la cabinet. În general nu lucrez în week-end, decât în cazuri foarte rare pentru cei care vin de exemplu din provincie pentru o regresie și nu pot altcândva.
   Pentru restul întrebărilor am trimis un mail cu mai multe detalii.
   Numai bine

 12. 34
  Mihaela

  Buna,

  As dori sa stiu daca la fiecare sedinta din cadrul terapiei se face regresie… si totodata costul sedintelor de terapie prin regresie. Multumesc!

  • 35
   Victor

   Bună,
   Dacă decidem să intrăm pe protocolul de Past Life Therapy atunci se va face o regresie la fiecare ședință, iar aceste regresii vor fi în funcție de nevoie. poate fi la câteva luni sau la câteva săptămâni. Depinde de cât de repede poate fiecare să integreze regresia. Pentru mine la început a fost și jumătate de an între regresii, iar apoi puteam să integrez sesiunea într-un week-end. adițional se pot face și întâlniri mai scurte în care se verifică dacă a mai rămas ceva nelucrat din ultima regresie și se pot face unele ajustări. sau poate fi o întâlnire scurtă apoi pentru a discuta cum a avut loc integrarea regresiei (sunt unele persoane care au nevoie să înțeleagă mai mult cu mintea). costul ședinței este în funcție de cât durează. dar am trimis un mail cu mai multe detalii despre modul în care lucrez
   Numai bine

 13. 40
  Nedelcu Daniela

  Buna ziua, as dori sa-mi explicati procesul sesiunilor de Regresii, costul terapiei, disponibilitatea dvs. in saptamanile viitoare.
  Multumesc frumos.

 14. 46
  Diana Preda

  Buna ziua ! As dori, va rog, sa aflu cat costa o sedinta de Past Life Therapy si ce presupune,de cate sedinte ar fi nevoie si ce fel de traume trateaza .Si daca ati putea sa-mi explicati totodata si desprea Gestalt Terapie. Va multumesc !

 15. 50
  iosif diana

  Buna seara,
  As dori sa stiu cat costa o sedint de Past Life Therapy.Am citit articolul de pe pagina dumneavoastra legat de aceasta tehnica si m-ar interesa ca domeniu de lucru vietile trecute pentru gasirea scopului in aceasta viata.De asemenea,m-ar interesa si de cate sedinte as avea nevoie.

  • 51
   Victor

   Bună ziua,
   V-am trimis un mail și cum spuneam și acolo, în perioada sărbătorilor prima ședință de 1 oră este cadou. Așadar mai bine ne vedem și discutăm față în față.
   Numai bine

 16. 52
  alin

  Buna ziua,
  va rog sa fiti amabil sa-mi dati detalii despre plecarea in Brazilia la John of God. Ma intereseaza aceasta vizita; sau sa imi dati date de contact ale persoanelor care organizeaza sau insotesc persoane care merg acolo.
  Multumesc mult .Cu consideratie,
  Cum interfera crestinismul ortodox/catolic- ideea mantuirii in Iisus Hristos – cu spiritismul crestin brazilian ?

  • 53
   Victor

   Bună ziua,
   Am trimis un mail cu niște infomații. Datele de contact ale persoanei pe care să o sunați sunt la sfârșitul articolului cu Joao.
   Cand am fost in Brazilia n-am simtit nicio contradictie intre lucrurile religioase, dar cred ca fiecare are o raportare subiectiva la aceste aspecte. Ceea ce am simțit eu a fost foarte multă iubire și pace, comuniune, dorința de a face bine și de a ajuta. Acolo erau oameni carora li s-a schimbat destinul, dar erau si foarte multi care inca alegeau sa traiasca in starea de dinainte si se intorceau dezamagiți sau furioși spunând că totul este o escrocherie, deși nu există vreun interes material pentru că sesiunile cu Joao sunt gratis. În final ține de fiecare dintre noi dacă ne vindecăm sau nu, în afară există ajutor, dar nimeni nu poate să ne oblige sau sa faca in locul nostru și câteodată este foarte greu să reunuți pur și simplu la obiceiurile vechi. Dupa parerea mea corpul este o reflexie a psihicului, a sufletului. Vindecarea intai este nevoie sa se intample la nivel spiritual, să se construiască atitudini constructive, gânduri și emoții care să fie în viziunea vieții, și multe altele. procesul de transformare durează, doar că acolo vin foarte mulți oameni în stare finală, cu o stare emoțională de disperare și atunci este destul de greu de intervenit și pe unii dintre ei doar minunile îi ajută. și bine că totuși se poate și așa în sensul că li se mai dă o șansă, dar dacă nu-și schimbă cu adevărat modul de a fi problemele fizice revin.
   Numai bine

 17. 54
  daniela nicoara

  buna ziua,va rog sa-mi spune-ti daca se poate,cand si cine organizeaza pelerinaje la Joan de deus,o am pe mama bolnava de cáncer la san si mi-a spus ca si-ar dori sa mearga in Brazilia cu speranta sa se faca bine,va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati,multumesc din suflet.

 18. 56
  lidia

  foarte frumos site ul tau ,am ajuns pe el citind despre Joao, despre care te am si rugat in mailul anterior ceva.
  sunt medic, fac diverse formar in psihologie, mi-a starnit interesul Past Life Therapy, despre ce este vorba?
  o zi frumoasa, cu toata ploaia:)

  • 57
   Victor

   Despre Past Life Therapy an scris destul de multe aici – http://www.victorchirea.ro/tag/past-life-therapy/ – sunt 3 articole și este și un film. Apoi dacă încă vrei să aflii mai multe poți vizita siteul Asociației – linkul este pe pagian mea la siteuri prietene la European Association for Regression Therapy. Apoi dacă mai ai întrebări putem vorbi pe mail
   și eu îți doresc o zi frumoasă. ploaia e ok, fără ea n-ar fi viață 🙂

 19. 58
  Seitan Claudia Ionela

  Buna seara, as dori sa stiu cat costa o sedinta de Past Life Therapy si daca aceste sedinte le tineti doar in Bucuresti sau va deplasati si in tara, eu fiind din Timisoara. Daca dvs. nu va si in tara, imi puteti recomanda pe cineva din Timisoara care sa practice acest gen de tereapie. Va multumesc, Claudia Seitan

  • 59
   Victor

   Bună.
   Ți-am trimis un mail care explică mai bine procesul sesiunilor de Regresii cât și costul. Pentru moment ședințele le țin doar în București pentru că sunt destul de ocupat și nu-mi pot permite să călătoresc. S-ar putea la un moment dat să mă deplasez să țin un Workshop în afara Bucureștiului dacă se formează un grup de 12 persoane și apoi să stau și pentru terapie individuală, dar e mai dificil pentru că o terapie completă include de obicei mai multe sesiuni și atunci cred că e mai simplu să vină clienții aici – nu cred că o călătorie în București o dată la 1 lună-1 lună jumate este foarte dificil de făcut, având în vedere câștigul mare care poate veni de pe urma vindecării unei traume.
   O altă variantă ar fi prin skype, dar pentru moment am făcut doar terapie clasică așa. Deși în afară sunt mulți terapeuți în regresii care folosesc skype, eu consider că este mai bine față în față…dar poate la un moment dat o să fac și eu…
   Pentru moment în Romania sunt doar 3 persoane specializate în PLT și suntem toți în București, iar eu sunt singurul înscris în Asociație Europeană de Terapie prin Regresie – poți verifica lista terapeuților aici – http://www.earth-association.org/worldwide-associated-therapists-list.html#romania
   Nu cred că pe viitor vor fi mai mulți terapeuți pe această metodă în scurt timp pentru că formarea este destul de grea și durează mult. Eu am terminat în 5 ani pentru că formatoarea noastră nu era de aici și am călătorit, dar altfel durează 3 ani. M-am gândit să încep să și formez noi terapeuți, dar este mult de muncă și e nevoie să simt că sunt persoane doritoare și care chiar vor să facă treabă, nu să se lase jumătate din grupă după 1 an…cum este foarte probabil să se întâmple oricum 🙂

  • 61
   Victor

   Bună. Ți-am trimis un mail cu niște detalii în care ți-am explicat modul în care se lucrează în fiecare caz, frecvența întâlnirilor și costurile implicate. Numai bine.

 20. 66
  daniela

  Buna ziua,
  as dori sa fac cateva sedinte -past life-care sa ma ajute sa inteleg cateva din fricile si modelele mele comportamentale de acum.
  va rog sa-mi spuneti care este pretul unei sedinte si daca sunteti disponibil in perioada 13-23 octombrie, perioada in care voi fi in Bucuresti.
  multumesc anticipat,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.