Workshop online gratuit – Introducere în Terapia prin Regresie

Eliberează-te de Traumele din Trecut

🤝 Cine poate participa?
Workshop-ul se adresează în special psihologilor, medicilor, practicanților terapiilor complementare, studenților în aceste domenii, dar și tuturor celor interesați de a afla mai multe informații despre această metodă și beneficiile ei.

🌟 Descoperă Puterea Vindecătoare a Terapiei prin Regresie 🌟
Terapia prin Regresie este o metodă de psihoterapie modernă care ne ajută să accesăm și să vindecăm traumele din trecut, acestea fiind cauzele problemelor noastre din prezent. Acele evenimente pot fi în trecutul acestei vieți când eram copii, la momentul nașterii, în perioada prenatală sau la momentul concepției.  De multe ori însă,  cauza este și mai profundă, într-o viață trecută sau chiar în viața dintre vieți (în „lumea sufletelor”).

🔸 Ce vom face:
În prima parte a workshop-ului vor fi prezentate noțiuni introductive despre metoda Terapie prin Regresie – cum se desfășoară o ședință standard, exemple de cazuri, ce probleme pot fi tratate, care sunt beneficiile Terapiei prin Regresie și pentru ce tip de persoană este potrivită (sau nu) această abordare.
Apoi vom face o călătorie ghidată pentru a accesa posibile teme de lucru. Voi facilita o sesiune demonstrativa cu unul dintre participanții care vor să lucreze un aspect personal cu această metodă.
La final, cei interesați pot obține informații suplimentare despre formarea în Terapie prin Regresie.

📆 Rezervă-ți locul acum:
Vino alături de mine joi, 16 noiembrie, între orele 17:00 și 20:00 (online prin Zoom) pentru o experiență transformătoare. Completează formularul de mai jos cu datele tale și vei primi link-ul de Zoom ulterior.

Facilitatorul este Victor Chirea, Psihoterapeut în metoda Gestalt Terapie, Trainer și Terapeut acreditat de asociația internațională EARTh (The Earth Association for Regression Therapy) cu gradul de practică Certified Regression Therapist. În perioada 2016-2022 a făcut parte din comitetul de conducere al asociației, pentru 2 ani ocupând poziția de președinte al EARTh.

ℹ (mai multe informații – http://www.victorchirea.ro/despre-mine/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.