Workshop Introducere în Terapie prin Regresie, sâmbătă 22 ianuarie – online

Bună ziua,

Au trecut aproape 4 ani de când nu am mai organizat un workshop de prezentare a metodei Terapie prin Regresie. Știu că mai mulți dintre voi își doresc să afle mai multe detalii și să vadă o demonstrație practică a modului în care se lucrează.

Workshop-ul se adresează în special psihologilor, medicilor, practicanților terapiilor complementare, studenților în aceste domenii, dar și tuturor celor interesați de a afla mai multe informații despre această metodă și beneficiile ei. Deși toată lumea este binevenită voi acorda prioritate celor care se gândesc să înceapă formarea în Terapie prin Regresie sau cei care s-au decis deja să urmeze formarea, dar nu au participat încă la niciun workshop organizat de mine. Al patrulea grup de formare va începe în aproximativ trei luni în week-end-ul 19-20 martie. Mai multe detalii despre formare puteți găsi aici.
 
Terapia prin Regresie este o metodă de psihoterapie modernă care ne ajută să accesăm și să vindecăm traumele din trecut, acestea fiind cauzele problemelor noastre din prezent. Acele evenimente pot fi în trecutul acestei vieți când eram copii, la momentul nașterii, în perioada prenatală sau la momentul concepției.  De multe ori însă,  cauza este și mai profundă, într-o viață trecută sau chiar în viața dintre vieți (în „lumea sufletelor”).

Ce vom face:
În prima parte a workshop-ului vor fi prezentate noțiuni introductive despre metoda Terapie prin Regresie – cum se desfășoară o ședință standard, exemple de cazuri, ce probleme pot fi tratate, care sunt beneficiile Terapiei prin Regresie și pentru ce tip de persoană este potrivită (sau nu) această abordare.
Apoi vom face o călătorie ghidată pentru a accesa posibile teme de lucru. Va fi timp și pentru împărtășirea experienței, fiind încurajată implicarea activă a participanților.
În a doua partea a zilei va avea loc o sesiune demonstrativa cu unul dintre participanții care vor să lucreze un aspect personal cu această metodă.
La final, cei interesați pot obține informații suplimentare despre formarea în Terapie prin Regresie.

Când:
Întâlnirea va avea loc Sâmbătă, 22 ianuarie, între orele 10-18, dar în funcție de numărul participanților și de interesul arătat se poate prelungi până la 18:30-19. Vor fi una sau două pauze mici de 10 minute și o pauza de prânz de 1 oră și jumătate.

Prețul – 300 lei. Locul este asigurat prin plata integrală a contravalorii cursului (detaliile de plată le veți afla în urma discuției cu organizatorul). În cazul în care ați făcut plata, dar nu reușiți să mai ajungeți la curs (din diverse motive), aceasta nu este rambursabilă.

Locația – cursul se va desfășura online folosind platforma Zoom (datele de logare vor fi trimise după efectuarea plății)
Vă rog să vă logați cu cel puțin 15 minute înainte pentru a putea începe la timp și să așteptați în camera virtuală de așteptare până când veți primi ok-ul.

Facilitatorul este Victor Chirea, Psihoterapeut în metoda Gestalt Terapie, Trainer și Terapeut acreditat de asociația internațională EARTh (The Earth Association for Regression Therapy) cu gradul de practică Certified Regression Therapist. Din 2020 președintele asociației EARTh.
(mai multe informații – http://www.victorchirea.ro/despre-mine/)

Numărul de participanți – în general acest workshop îl organizez pentru 12-15 persoane, dar fiind online este posibil să suplimentez locurile dacă există doritori. Prioritate vor avea cei care își vor anunța participarea din timp și vor face plata.

Pentru înscriere:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.