Înregistrare video – Terapia prin Regresie în vieți anterioare, prezentare în cadrul emisiunii „Dialoguri între minte și inimă”

Dragi prieteni,
Mai jos este înregistrarea emisiunii „Dialoguri între minte și inimă”, moderată de Ștefan Pușcă și a cărui invitat am fost. A fost difuzată în seara de 6 septembrie la postul de televiziune 6TV și are ca temă principală prezentarea metodei de Terapie prin Regresie în vieți anterioare.

Câteva dintre aspectele abordate în emisiune:
– Ce este și ce nu este Terapie prin Regresie în vieți anterioare;
– Cum se desfășoară o sesiune de regresie – care sunt etapele și cum se induce starea de lucru;
– Ce probleme pot fi rezolvate și de ce ar apela cineva la această terapie;
– Pentru cine este potrivită terapia prin regresie;
– Care sunt beneficiile și avantajele aceste terapii.

Sunt prezentate studii de caz și exemple din practica personală, cât și alte lucruri pe care vă las singuri să le descoperiți.

Vizionare plăcută!

Mai multe despre Past Life Therapy puteți citi și aici

2 Comments

Add Yours
 1. 1
  Leon Cernay

  Draga Victor, Imi permit sa te chem pe nume deoarece sunt un prieten al surorilor Gabriela si Moni Cocora. Am urmarit cu mare interes interviul tau si prezentarea cartii. Doresc foarte mult sa citesc cartea. Mi-o voi procura prin intermediul Gabrielei. Eu traiesc in Franta de 24 de ani si cred ca este mai simplu ca ea sa mi-o trimita. Poate este prematur, dar cred ca ar fi util, cum zicea Stefan Pusca, ca cultura Romaneasca sa patrunda in alte tari, nu numai invers. Adica, dupa ce voi citi cartea sa fiu autorizat sa o traduc in Franceza, daca nu cumva altcineva s-a angajat deja. Cu multumiri, multa sanatate, Leon

  • 2
   Victor

   Mă bucur că avem cunoștiințe comune. Deși până acum nu m-am gândit să traduc cartea și în franceză (pentru moment este tradusă în engleză) mi se pare o idee bună să ajungă în cât mai multe țări.
   Numai bine,
   Victor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.