Prezentare Curs: In cautarea mea, cu Victor Chirea, Vineri 28 octombrie, la Casa Raw.z

Dragi prieteni,

Va invit sa pasiti alaturi de mine pe calea cunoasterii de sine. Sa calatorim impreuna spre gasirea echilibrului intre corp, minte, emotii si spirit, sa invatam sa le folosim pe fiecare in folosul nostru pentru a aduce in vietile noastre mai multa claritate și armonie, mai multa abundenta, mai multa fericire, pace, implinire si sens in ceea ce facem. Vom crea punti pentru visele noastre pentru a le aduce pe Pamant in aici si acum, pentru a le putea trai si a ne putea bucura de ele.

Este o oportunitate care va va pune in miscare trupul si energiile intr-o maniera relaxanta si creativa; clipe in care veti putea sa cunoasteti oameni cu interese similare cu ale voastre.

Multi uitam cine suntem si care este menirea noastra pe Pamant, de obicei traind pentru cei din jurul nostru. Acest curs ne ajuta sa ne regasim, sa ne intelegem si sa ne iubim asa cum suntem.

Ca si tehnica de lucru voi folosi pentru explorare calatoriile imaginative sub formă de meditatii ghidate si lucrul cu simboluri, cu precadere cele legate de concret cum ar fi cele din natura, dar si cele putin mai abstracte cum ar fi cele 5 elemente(apa, aer, foc, pămant, eter) sau lucrul cu centrii energetici ai corpului (ceakrele). Apoi vom face legatura, pornind de la modul în care fiecare a intrat în contact cu ele, cu planul concret si cu modul de a aduce în viata noastra si aplica în mod practic ceea ce am descoperit în aceste călătorii.

Toate acestea se vor intampla pe parcursul mai multor workshopuri, dar pentru inceput va propun sa ne intalnim Vineri, 28 octombrie intre orele 18:30-21 pentru o scurta prezentare ce va avea loc la Casa Raw.z ( Str. Elena Cuza nr. 8 ) un loc plin de optimism si voie buna. Pretul este de 20 lei. Facilitatorul acestor cursuri este Victor Chirea – cateva lucruri despre el veti gasi aici http://www.victorchirea.ro/despre-mine/

Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri persoana de contact este: Andreea Pomana de la Casa Rawz: 0722.171.032 sau andreea@rawz.ro

 

2 Comments

Add Yours
 1. 1
  jozefinero

  Buna Victor,
  Postez pentru prima data pe blogul tau.
  Am observat ca faci regresii pe post de terapie.
  Imi spui te rog ce ai luat (daca ai luat) din invatamintele lui Brian Weiss si prin ce te diferi de el?
  Multumesc de raspuns.

 2. 2
  adi matei

  salut, victor… un site foart bine construit, cu grafica deosebita si cu informatii utile nu numai pentru cei ca noi, „din domeniu” :)…. astept sa postezi in continuare subiecte cel putin la fel de interesante ca cele de pana acum… succes in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.